Elektrický vesmír – nový pohled na vše

Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, vytvořená výhradně elektrickým tokem…

Elektrický vesmír – nový pohled na vše

Od doby, kdy Isaac Newton definoval zákon gravitace, většina vědců začala zastávat názor, že právě gravitace je silou formující vesmír. Že jej drží pohromadě. Ještě nedávno jsme se ve škole učili, že vesmír je prázdný. Stále se donekonečna rozpínající a tvořený vakuem. Že látky se v něm nacházející mají plynné, pevné nebo kapalné skupenství. Že jsou atomy a mezi nimi nic.

Nyní víme, že vesmír je plný nabitých částic. Vědci přijali existenci temné hmoty, tedy něčeho, co neviděli a co funguje na jiných fyzikálních zákonech, než jsme dosud znali. A základním skupenstvím všech látek je plazma. Tedy stav, ve kterém jsou nabité částice uvnitř atomů volné.

Elektrický vesmír

Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. S plazmou jako vynikajícím vodičem. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, kam se podíváme. Vytvořená výhradně elektrickým tokem. Naše planeta by bez magnetického pole neexistovala. Minimálně tak, jak ji známe. Díky své rotaci funguje jako obrovské dynamo. A ani permanentní magnety nám nebyly jen tak dány, jak by se mohlo zdát. Vznikly působením silného magnetického pole, za kterým opět najdeme elektrický tok.

Elektrické vzorce umožňují objasnění jevů a událostí ve všech rozměrech. Na naší Zemi stejně, jako v hlubokém vesmíru nebo uvnitř Slunce. Teorie elektrického vesmíru je pochopitelná a nezahaluje nic do oblaků metafyzična a mystiky. Zahrnuje téměř všechny vědní obory a ukazuje-li nám neznámé jevy, odhaluje tak praktické možnosti využití elektromagnetizmu naší vědou dosud nepoznané.

Dokument Elektrický vesmír